Disclaimer

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van Buitenplaats Gerner zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor een compleet overzicht van onze voorwaarden. Buitenplaats Gerner behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigingen.

Juistheid van gegevens
Op de website van Buitenplaats Gerner wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Buitenplaats Gerner hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Buitenplaats Gerner kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden Buitenplaats Gerner niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden
De website van Buitenplaats Gerner kan tevens links bevatten naar websites van derden. Buitenplaats Gerner is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina's van Buitenplaats Gerner mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Buitenplaats Gerner stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright
De site van Buitenplaats Gerner is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Buitenplaats Gerner is verkregen.

231