Veel speelplezier

Kinderen

Animatie
Tijdens de zomervakantie van 21 juli - 18 augustus 2023 is er een compleet animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar op het park. Het volledige programma ontvangt u bij aankomst op het park.

Op onderstaande dagen hebben wij een programma:
* Zaterdag   -  3 activiteiten
* Zondag     -  2 activiteiten
* Dinsdag, woensdag en donderdag 3 activiteiten per dag
* Op maandag en vrijdag zijn er geen activiteiten.

De activiteiten bestaan uit: 
Knutselen, balspelen, verstoppertje, modeshow, kindertheater, voetballen en andere balsporten, dansen, bingo, speurtocht, karaoke et cetera

Plezier op het park
Naast de skelterverhuur is er natuurlijk nog meer te doen voor onze jonge bezoekers. Vlakbij de receptie is een speeltuin waar de kinderen veilig en naar hartelust kunnen spelen. Verspreid op het park zijn nog diverse kleine speeltuintjes te vinden met een zandbakje of wipkip. Naast de sportstudio is een groot sportveld waar gevoetbald kan worden. 

Bij de receptie
In de kiosk bij de receptie is een assortiment aan kinderspeelgoed opgenomen. Ook hebben wij diverse leuke spelletjes zoals Risk, Rummikub en bingo en dvd's bij de receptie.  

Bas en Hazel Bosroute
Voor de actieve families is in het aangrenzende bos een leuke doe wandeling uitgezet. Aan de hand van de verhalen van Bas & Hazel, de eekhoorns, gaan de kinderen op zoek naar sporen, dieren en blaadjes. Een gezellige, leuke en leerzame wandeling. 

Klootschieten
Klootschieten is een oud balspel dat rond 1500 heel populair was in Nederland. Het woord 'cloot' is oud Nederlands voor massieve bal en schieten betekent met kracht werpen. De sport handhaafde zich door de eeuwen heen als folklore in het traditierijke Twente en de Achterhoek. 

Speel samen met de hele familie dit oud-Hollandse spel. Het doel is om in zo min mogelijk worpen een parcours van 3 km af te leggen.

Bij de receptie van het park huurt u voor € 5,00 een 'klootzak' met 2 houten kloten, een klootschietroute en hark. De route gaat over bospaden en rustige binnenwegen, zo leert u meteen de directe omgeving van het park kennen. (bij het verliezen van de kloot zijn de kosten €10,-) Bent u met een grote groep? (18 of meer) Laat het ons dan even weten i.v.m. de hoeveelheden houten klooten en overige voorbereiding. 

Voor meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Graag ontvangen we dan de volgende informatie van u:

- Met hoeveel personen wenst u te klootschieten?
- Welke dag en hoelaat?
- Naam en telefoonnummer

Neem hierover contact op met de receptie:
Telefoon: 0529 - 439191
E-Mail: info@gerner.nl

12615