Zorgeloos op vakantie

Voor alle zorg tijdens uw vakantie

Een groeiend aantal mensen gaat op vakantie en heeft daarbij zorg en/of hulpmiddelen nodig. Comfortzorg is de grootste en landelijk meest ervaren organisaties op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen.

Met Comfortzorg zijn vakantiegasten zeker van een vakantie met betrouwbare zorg. Comfortzorg maak het mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte om tóch op vakantie te gaan. Via deze organisatie is het ook mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te (laten) bezorgen. Wilt u weten hoe wij samenwerken met Comfortzorg? Hier staat in 5 stappen de route van uw vraag tot een Comfortabele vakantie:

 1. Reservering verblijf
  U reserveert uw verblijf op Buitenplaats Gerner in het type 4/5 persoons boschalet MIVA. Vraag bij het boeken wel meteen of de locatie geschikt is voor een vakantie met zorg. Comfortzorg kan u ook adviseren over locaties die geschikt zijn. Bel hiervoor met 0900 - 234 1234 (€ 0,20 per minuut).
 2. Reservering Comfortzorg
  Voor het regelen van de benodigde zorg en hulpmiddelen belt u met Comfortzorg of vul uw gegevens in bij het contactformulier op de site.
 3. De klantadviseur van Comfortzorg neemt telefonisch met u uw wensen voor de vakantie door. In overleg wordt eventueel informatie opgevraagd bij de zorginstelling waar u thuis de zorg door geleverd krijgt en worden hiermee afspraken gemaakt. Het is mogelijk om tijdens uw vakantie extra zorg voor u te regelen.
 4. Comfortzorg regelt voor u de benodigde zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres.
 5. Vakantieplan
  U krijgt vervolgens van Comfortzorg een vakantieplan waar alle afspraken in staan omtrent de zorg tijdens uw vakantie.

Telefoonnummer Comfortzorg: 0900-2341234

Burgemeester Kuperusplein 144
8442 CJ Heerenveen
E-mail: info@comfortzorg.nl

367