Overijssel

Tweede huis

Uw tweede huis kopen in Overijssel! Op een schitterende locatie in de beschutting van bos en nabij de Overijsselse Vecht vindt u Buitenplaats Gerner. 

Omringd door weidse velden, geurende bossen, oude boerderijen en kabbelende beekjes voelt u zich al snel thuis. Gemoedelijk en gastvrij zijn de kenmerken van de streek en te samen met ontspanning vindt u dat terug op ons park.

U kunt op Buitenplaats Gerner comfortabele en luxe vakantiewoningen kopen en eigenaar worden van zowel de woning als de bijbehorende kavel. Of het nu bestaande bouw is van steen of nieuwbouw van onderhoudsvriendelijk materiaal alles kan. 

Op zoek naar een vakantiewoning voor uzelf en uw familie of naar een rendementobject? Buitenplaats Gerner geeft u de mogelijkheid te kiezen uit verhuur of eigen gebruik. Zelf 365 dagen recreatief genieten van uw eigen tweede woning, het ruim opgezette, groene park en de faciliteiten zoals het restaurant, de cafetaria, de wellnessfaciliteiten en het overdekte zwembad, is dat niet op en top genieten! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Makelaars: 
Heero Boer makelaardij, klik hier voor het aanbod
Gjaltema makelaardij, klik hier voor het aanbod

Graag tot ziens op onze Buitenplaats!

12693