Gemak

Goed om te weten

Receptie
Voor informatie, fietsverhuur, vergeten boodschappen, lekkere streekproducten, broodbestellingen, de wasserette en leuke ansichtkaarten bent u bij de receptie aan het juiste adres.  

Openingstijden: 

Maandag* 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag 9.00 - 17.00 uur
Woensdag 9.00 - 17.00 uur
Donderdag 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag* 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 14.00 uur

*In de vakanties tot 20.00 uur geopend.
Openingstijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van vakantieperiodes.


Gerner App
Via de appstore of de playstore kunt u de Gerner App downloaden. In deze app vindt u uitgebreide informatie over de omgeving en het park. Maar u kunt er ook uw broodjes bestellen.


Broodjesservice
Begin elke dag van uw vakantie op Buitenplaats Gerner met heerlijk vers brood. Bij aankomst op het park ontvangt u van ons een broodjesbestellijst welke u tot 16.30 uur bij de receptie kunt inleveren. Uw bestelling kunt u vanaf 09.00 uur 's ochtends ophalen bij de receptie. De bakker bezorgt niet op zon- en feestdagen.


E-bike en fietsverhuur
Voor de fietsliefhebber hebben wij fietsen met versnellingen en elektrische fietsen klaar staan (op basis van beschikbaarheid). Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Zo hebben we diverse skelters en kinderzitjes te huur. Voor advies aangaande mooie plekjes in de omgeving van Dalfsen, Ommen en Zwolle kunt u terecht bij onze receptie. Wij hebben diverse fietsroutes en kaarten voor u klaarliggen. 

Ook kunt u een skelter huren bij de receptie. Leuk voor de kinderen of de kleinkinderen!
 

Laadpaal
Achter de receptie zijn twee laadpalen aanwezig waar in totaal vier plekken zijn om uw elektrische auto op te laden. Alle laadpassen die geschikt zijn voor openbaar opladen kunnen worden gebruikt. 


Wasserette
Tijdens uw verblijf op Buitenplaats Gerner kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de wasserette.

De wasserette vindt u rechts naast de ingang van de receptie. Er zijn zowel was- als droogmachines aanwezig. Indien u gebruik wenst te maken van deze faciliteit, dient u een was- en/of droogmunt te halen bij de receptie. In het parkwinkeltje is tevens waspoeder verkrijgbaar.  

12608