Onthaasten

Sauna & Wellness

Vanaf 1 augustus 2019 is de sauna op Buitenplaats Gerner gesloten.

Wij verwijzen u graag naar:

Sauna Swoll
In het Overijsselse dorp Wijthmen, tussen Zwolle en Heino, ligt Sauna Swoll. Alleen een wegwijzer aan de provinciale weg duidt er op dat er midden in de weilanden, een thermische verrukking verscholen ligt.

Even helemaal niets moeten, een moment voor jezelf en ultieme ontspanning.. Sauna Swoll is een echt familiebedrijf en dat merk je in alles! Al vanaf een warm welkom bij de receptie is de persoonlijke aandacht voelbaar. Voor iedere gast een zo aangenaam mogelijk saunabezoek: je voelt je onmiddellijk thuis in Sauna Swoll. Klik hier voor meer informatie en reserveringen.


Sauna & Beauty Ommen
In het prachtige saunalandschap van Sauna & Beauty Ommen, kom je volledig tot rust. Het intieme saunalandschap verzekert je van individuele aandacht en een persoonlijke sfeer. Het biedt je volop de mogelijkheid om tot rust te komen. 

Geniet bijvoorbeeld van de royale binnensauna met kleurtherapie, het Turks stoombad met geur- en kleurtherapie, de infrarood cabine, het dompelbad, de royale Finse buitensauna, de arctic lavendelsauna, de whirlpool met kleurentherapie, het gevitaliseerde zoutwater binnenzwembad, het beautycentrum of de bijzondere saunatuin met vijver. Klik hier voor meer informatie en reserveringen.

12612