Maak zelf uw selectie

Omgeving

Hattem

Hanzesteden - Hattem

Hattem is omgeven door prachtige natuurgebieden. De wandel- en fietspaden voeren u door een weids gebied langs de IJssel en door het bosrijke gebied van het noorden van de Veluwe en het noordelijke gedeelte van de Polder. Ook een (georganiseerde) boottocht behoort tot de mogelijkheden. Ontdek de prachtige omgeving vanaf rivier de IJssel of het Apeldoornse kanaal.

Bekende musea van Hatten zijn musea als; Het Voerman Museum Hattem, Het Anton Pieck Museum en het Nederlandse Bakkersmuseum.

Wist u dat Hattem meer dan 30 verschillende restaurants heeft in verschillende prijsklassen? Hier is het zeker dat u heerlijk ergens kan gaan lunchen, dineren of eventueel om lekker te relaxen.

Hattem is een zeer levendige stad. Er worden vele evenementen georganiseerd zoals een kunstmarkt, de dag van de langste dag, een Jazz-festival, de zomermarkt, een grote rommelmarkt, Het Dikke Tinne Festival, De dag van de monumenten, de intocht van Sinterklaas en een wintermarkt. Ook worden er regelmatig concerten gegeven, welke zeker een bezoek waard is. Kortom, hier is veel te beleven!

www.ronduithattem.nl
www.hattem.nl

222