Eindeloos genieten

Arrangementen

Om uw verblijf op Buitenplaats Gerner nog aangenamer te maken, hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld! Wilt u meer weten over één van de arrangementen of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via: 085 - 0160 190 of via email: reserveringen@gerner.nl. Bent u al op het park? Informeer dan bij de receptie naar de mogelijkheden.

Boek nu
15% vroegboekkorting

Het hele jaar profiteert u van een aantrekelijke vroegboekkorting van maar liefst 15% op de verhuurprijs. Zorg dus dat u op tijd boekt om te kunnen profiteren van dit aanbod. Als u minimaal 8 weken voor aankomst reserveert heeft u recht op deze korting. (let op deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen). Als u online reserveert, wordt de korting automatische toegevoegd.

Fietsen-gezin
Relax
Uitslaaparrangement

De standaard uitchecktijd is 10.00 uur. Wij kunnen ons voorstellen dat dit soms best wel vroeg kan zijn en dat u liever nog wat langer blijft. Boek dan het uitslaaparrangement en vertrek pas om 12.00 uur! U kunt dan nog rustig ontbijten, uw spullen pakken, wellicht nog even een wandeling maken in het Gerner bos of nog even naar het dorp voor wat laatste boodschappen. Niets is fijner dan een ontspannende afsluiting van uw verblijf. 
En u betaalt slechts à € 9,50 voor het gemak van deze extra twee uur op uw vertrekdag! 

uitslapen
Lange luie zondag
Lazy Sunday arrangement

De hele dag nog genieten van uw vakantiewoning? Dat kan met het Lazy Sunday arrangement. Voor slechts € 29,50 kunt u tot 's middags 17.00 uur heerlijk genieten van uw woning en alle faciliteiten op het park. 

Zo kunt u extra lang genieten van uw verblijf op Buitenplaats Gerner. Vraag erna bij uw reservering of bij aankomst op het park. 

Genieten-kinderen
Sportief
Vitaalarrangement

Wilt u tijdens uw vakantie ook lekker sportief bezig zijn en heerlijk ontspannen? Maak dan gebruik van ons unieke Vitaal arrangement.  U ontvangt dan een dagpas waarmee u een dag lang onbeperkt kunt sporten, zwemmen en heerlijk relaxen in de sauna. Kontrast Sport zit op het park!

Door de unieke samenwerking tussen Buitenplaats Gerner en Kontrast Sport en Wellness koopt u de Dagpas Vitaal voor slechts € 10,00 p.p. Alleen geldig voor gasten van het park. Eenmalig toegang tot het complex. Klik hier voor alle mogelijkheden van de Vitaalpas.

Kontrast-Pilates-004 klein
238